פשטידת רועים חמימה
פשטידת רועים חמימה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך כפית שפשף מרווה, חלב, מרק בשר בקר במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. , שהוא מוצק. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו Frair הנעים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ציפוי תפוחי אדמה, מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 20 דקות או עד רך מאוד.
מניחים תפוחי אדמה, שמנת חמוצה, ואת המרכיבים הבאים 5 (שמנת חמוצה דרך פלפל) בקערה גדולה, והכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. תתחמם.
כדי להכין מילוי, שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף 1 כף מרווה ושום; לטגן 2 דקות.
מפזרים קמח; לבשל 2 דקות, ערבוב עד היטב מעורבב.
מוסיפים מרק ויין; מביאים לרתיחה. מערבבים רסק עגבניות וחומץ.
מוסיפים צלי; מבשלים 2 דקות. תערובת בשר כפית לתוך תבשיל 2 ליטר.
מורחים ציפוי תפוחי אדמה על תערובת בשר; מפזרים פפריקה.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד חום זהוב.