קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

פשטידת רועים טלה

פשטידת רועים טלה
פשטידת כבש רועה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 489 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לך טלה טחון, פטריות כפתור, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים טלה, ו פשטידת רועים טלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ביצוע תפוחי אדמה: להגדיר סיר גדול מלא במים קרים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
תוסיף מספיק מלח למים כדי שיהיה לו טעם של האוקיינוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
תוסיף את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה. מבשלים עד שאתה יכול להחליק סכין ישר דרך אחד חתיכות תפוחי אדמה ללא כל כוח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
יוצקים את תפוחי האדמה לתוך מסננת גדולה ולנער כדי לוודא שכל המים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תן המסננת לשבת בכיור במשך 3 עד 4 דקות כדי קיטור תפוחי אדמה יבש. אם יש בבעלותך מעתיק תפוחי אדמה או טחנת מזון, לדחוף את תפוחי האדמה דרך. או, אתה יכול לדחוף את תפוחי האדמה דרך מסננת בסדר רשת עם החלק האחורי של ramekin או מצקת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
תחזיר את תפוחי האדמה לסיר שבישלת בו. מערבבים את החמאה הריכה לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השמנת, הביצה ושמן הזית ומערבבים עם מרית גומי עד שמחית תפוחי האדמה חלקה כמשי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
בראונינג הבשר: להגדיר מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את טלה הקרקע. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכבש הוא השחמה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
5
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיפים את הבצל למחבת שבה בישלת את הטלה, יחד עם השום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים ושקופים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפלפל, הפטריות והגזר ומבשלים עד שהגזר מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
מוסיפים את לבנדר ורוזמרין ומבשלים עד שהם משחררים את הניחוח שלהם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4
מוסיפים את הבשר בחזרה לתערובת הירקות ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
יוצקים ביין האדום. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהיין מצטמצם בחצי מהכמות שלו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
מוסיף את ציר העוף ומביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3
שלב את קורנפלור ומים ומערבבים עד שיש לך slurry עבה. לאחר המניה עוף התבשל לרגע, לשפוך את slurry ומערבבים את התערובת ביסודיות. זה יעבה את הנוזל לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
סיום עוגת הרועה: להדליק את התנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מעבירים את תערובת הבשר והירקות למחבת עוגה גדולה. למעלה עם מחית תפוחי האדמה. מבשלים מתחת לגריל עד שתפוחי האדמה הפכו לחום זהוב כהה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מגישים באופן מיידי.