קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

פשטידת רועים עם ציפוי שני תפוחי אדמה

פשטידת רועים עם ציפוי שני תפוחי אדמה
פשטידת רועים הודו עם ציפוי שני תפוחי אדמה עשוי להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 490 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב טורקיה, תפוחי אדמה מתוקים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו טורקיה & פשטידת רועים בטטה, בטטה ופאי רועי הודו, ו פשטידת רועים בטטה הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרככו, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את טורקיה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
5
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה והמרווה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
להעביר את המילוי לתבנית אפייה 9 על 12 אינץ ' ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בקערה, למזג את פירה לבן ומתוק תפוחי אדמה עם עירית. מתבלים את הפירה במלח ופלפל ומכים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מורחים את תפוחי האדמה על המילוי ומברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
אופים בשליש העליון של התנור במשך כ 30 דקות, או עד הציפוי הוא השחמה קלות המילוי מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן לעוגה לעמוד במשך כ -10 דקות לפני ההגשה.