פשטידת רועים עם שאריות פירה.
פשטידת רועים עם שאריות פירה זה ... ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אם יש לך אפונה, גזר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: פשטידת רועים עם שאריות פירה., פשטידת רועים AKA איך להשתמש את שאריות פירה, ו שאריות פשטידת רועים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בסיר גדול, לשלב תרנגול הודו, גזר, סלרי, בצל, עלי מפרץ, ותימין.
יוצקים על מרק עוף ולהגדיר מחבת על חום גבוה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות, עד הנוזל מפחית מעט.
העברת תערובת טורקיה צלחת עוגה עמוקה או תבשיל רדוד להציב על תבנית אפייה. פירה כפית מעל, באמצעות החלק האחורי של כף, לעשות שכבה אפילו.
מניחים עוגה על תבנית אפייה ואופים 15 דקות, עד העליון הוא חום זהוב ומילוי הוא מבעבע.
מגישים את העוגה עם סלט ירוק ארוז.