פשטידת רועים פורטוריקנית (Pastelon)
. אם יש לכם adobo תיבול, בצל, בשר טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Coquito פורטוריקניname, סרטן פורטוריקני, ו סופריטו פורטוריקני.
הוראות
מניחים את הבצל, פלפל, פטרוזיליה, כוסברה, recao, שום, ומים לתוך בלנדר. כיסוי, ו רסק עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קערה; מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד. מערבבים 2 כפות של sofrito לתוך הבשר, ואז העונה עם sazon, פלפל, adobo.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף; להפריש.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים מחבת מעל חום בינוני. מסדרים את הבננות במחבת ומטגנים במחבת עד הזהב והתרכך, 3 עד 5 דקות.
שכבת מחצית plantains בתבנית אפייה עמוקה, מוודא כדי לכסות את כל החלק התחתון של המנה.
יוצקים 4 ביצים מוכות על הבננות, ואז להפיץ את הבשר על גבי.
מניחים את השעועית הירוקה על הבשר, ולאחר מכן מסדרים את הבננות הנותרות על גבי.
יוצקים 4 יותר ביצים מוכות באופן שווה על הבננות.
מפזרים את החלק העליון עם adobo תיבול.
אופים בתנור שחומם מראש עד הביצים מוצקות, 30 עד 45 דקות.