פשטידת רועים פשוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל פאי רועים פשוט. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תירס, תירס, חלב, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים פשוטה, ו פשטידת רועים פשוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות; לנקז.
מחית תפוחי אדמה עם 2 כפות מרגרינה; מערבבים בחלב. מתבלים במלח ופלפל.
חום 2 כפות מרגרינה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מערבבים בצל ו לטגן עד בצל הם שקופים, כ 5 דקות.
מורחים בצל באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מבשלים ומערבבים בשר טחון באותו מחבת על אש בינונית עד שכבר לא ורוד, לשבור חתיכות גדולות, על 5 דקות.
שכבת בשר בקר לתבנית אפייה באופן שווה על שכבת בצל.
מחק מחבת; מניחים תירס ותירס מוקרם במחבת מעל חום בינוני ומבשלים ומערבבים עד מבעבע, על 5 דקות.
יוצקים תערובת תירס על בשר בקר בתבנית אפייה.
מורחים פירה על תערובת תירס; נקודה עם הנותרים 4 כפות מרגרינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל הוא תוסס קלות משחימים בקצוות ומרגרינה נמס, על 30 דקות.