פשטידת רועים צמחונית אני
פשטידת רועים צמחונית אני צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו שום, פטריות, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים צמחונית II, ו פשטידת רועים צמחונית.
הוראות
מרתיחים בעדינות תפוחי אדמה בסיר גדול של מים במשך 20 דקות, או עד מכרז.
לנקז, ולחזור לסיר. מחית תפוחי אדמה עם 2 כפות חמאה או מרגרינה, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כוס חלב עד חלקה למדי. תניח בצד.
בסיר, להביא 1 1/2 כוסות מים עם 1/2 כפית מלח לרתיחה. מערבבים בקשה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כוסות יותר מים, ומביאים לרתיחה.
הוסף בולגור, כיסוי, ולהסיר מחום.
בסיר גדול, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום וגזר; מטגנים עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים במשך 3 עד 4 דקות.
מפזרים קמח על ירקות; מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות, או עד הקמח מתחיל חום.
יוצקים 1 1/2 כוסות חלב על הירקות, ולהגדיל את החום גבוה. מערבבים עם מקצף עד שהרוטב הוא חלק. להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים תירס, 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם.
מערבבים יחד תערובת ירקות תערובת קאשה בקערה גדולה. כף לתוך מחבת עוגה בחמאה 10 אינץ', וחלק עם מרית.
מורחים פירה מעל, משאיר משטח אחיד.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, ומגישים.