קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פשטידת רועים קלה

פשטידת רועים קלה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פשטידת רועים, קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לקלף ורבע תפוחי אדמה, להרתיח במים מלוחים עד מכרז (כ 20 דקות).2 בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס 4 כפות חמאה (1/2 מקל) במחבת גדולה.3 בצל מטוגן בחמאה עד מכרז מעל חום בינוני (10 דקות). אם אתה מוסיף ירקות, להוסיף אותם על פי זמן הבישול. שים כל גזר עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
חמאהחמאה
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים תירס או אפונה או בסוף הבישול של הבצל, או לאחר הבשר מבושל בתחילה. 4
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
תירסתירס
בשרבשר
אפונהאפונה
3
מוסיפים בשר טחון וסוטא עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
4
מוסיפים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
להוסיף רוטב ווסטרצ ' יר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
6
מוסיפים חצי כוס מרק בשר בקר ומבשלים, חשופים, על אש נמוכה במשך 10 דקות, מוסיפים יותר מרק בשר בקר לפי הצורך כדי לשמור על לחות.5 תפוחי אדמה מחית בקערה עם שאר החמאה, עונה לפי הטעם. 6
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים בשר ובצל בתבנית אפייה. להפיץ פירה על גבי. מחוספס עם מזלג כך שיש פסגות כי יהיה חום יפה. אתה יכול להשתמש במזלג לעשות כמה עיצובים בתפוחי האדמה גם כן.7 לבשל בתנור 400 מעלות עד מבעבע וחום (כ -30 דקות). לצלות עבור הדקות האחרונות במידת צורך חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור