פשטידת רועים קלה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פשטידת רועים, קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).
הוראות
1 לקלף ורבע תפוחי אדמה, להרתיח במים מלוחים עד מכרז (כ 20 דקות).2 בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס 4 כפות חמאה (1/2 מקל) במחבת גדולה.3 בצל מטוגן בחמאה עד מכרז מעל חום בינוני (10 דקות). אם אתה מוסיף ירקות, להוסיף אותם על פי זמן הבישול. שים כל גזר עם הבצל.
מוסיפים תירס או אפונה או בסוף הבישול של הבצל, או לאחר הבשר מבושל בתחילה. 4
מוסיפים בשר טחון וסוטא עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים חצי כוס מרק בשר בקר ומבשלים, חשופים, על אש נמוכה במשך 10 דקות, מוסיפים יותר מרק בשר בקר לפי הצורך כדי לשמור על לחות.5 תפוחי אדמה מחית בקערה עם שאר החמאה, עונה לפי הטעם. 6
מניחים בשר ובצל בתבנית אפייה. להפיץ פירה על גבי. מחוספס עם מזלג כך שיש פסגות כי יהיה חום יפה. אתה יכול להשתמש במזלג לעשות כמה עיצובים בתפוחי האדמה גם כן.7 לבשל בתנור 400 מעלות עד מבעבע וחום (כ -30 דקות). לצלות עבור הדקות האחרונות במידת צורך חום.