פשטידת ריבס בציפוי סריג
גשו לסופר וקנו סוכר, מי קרח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מצוין. נסו פשטידת ריבס בציפוי סריג, פאי תפוחים מצופה סריג, ו פאי תפוחים מצופה סריג (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 3 כפות סוכר, ומלח בקערה גדולה; חותכים בחמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור).
לחץ בעדינות על שני שלישים מהבצק לתוך מעגל של 4 אינץ ' על גלישת פלסטיק כבדה, וכיסוי עם ניילון נצמד נוסף.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. לחץ על הבצק הנותר למעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד כבד, ומכסה בניילון נצמד נוסף.
מגלגלים בצק למעגל 9 אינץ'. להקפיא את שתי מנות הבצק 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד מעיגול בצק 12 אינץ'; בצק מתאים, צד פלסטיק לעטוף, לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, המאפשר בצק להאריך על קצה הצלחת.
הסר גיליון העליון של פלסטיק לעטוף; לקפל קצוות תחת, חליל.
כדי להכין מילוי, לשלב ריבס ואת 4 המרכיבים הבאים (ריבס דרך אגוז מוסקט), זורק היטב לשלב. כפית מילוי לקרום.
הסר את הסדין העליון של פלסטיק לעטוף מן הבצק שנותר.
חותכים את הבצק לרצועות 12 (3/4 אינץ'). הסר בעדינות רצועות בצק מהיריעה התחתונה של פלסטיק לעטוף, ולסדר עיצוב סריג מעל תערובת ריבס. אטמו רצועות בצק לקצה הקרום.
מברשת העליון ואת הקצוות של הבצק עם חלב; מפזרים 1 כף סוכר.
מניחים עוגה על תבנית אפייה מכוסה בנייר כסף.
אופים ב 425 במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר עוגה מהתנור).
אופים 30 דקות נוספות או עד הזהב (קרום מגן עם נייר אם הוא מקבל חום מדי). מגניב על מתלה תיל.