פתיתי שלג בורבון-פקאן
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 661 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שעווה ונייר קלף, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה, ו עוגת בורבון פקאן עם קרום פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים בפקאנים, ויסקי, ווניל עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
מחלקים בצק לשניים; לשטח כל אחד לדיסק.
מגלגלים כל דיסק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
העברת בצק, בנייר שעווה, לתבנית אפייה; צמרמורת 1 שעה.
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם, להסיר נייר שעווה העליון; לחתוך עם חותך שלג 3 אינץ', rerolling שאריות בצק פעם אחת.
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
אופים ב 350 במשך 14 עד 16 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לגמרי. לאחסן במיכלים אטומים.