צ'אודר סלמון פשוט II
Simple Salmon Chowder II לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 286 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. תמורת $2.07 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מתכון זה אהוב על 10 אוכלים וטבחים. גשו לסופר וקנו חלב, בצל, תערובת תפוחי אדמה מסולסלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , וזה טוב. חמין סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה , חמין פשוט של פירות ים וחמין צדפה פשוט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים את הבייקון לקוביות ומטגנים בסיר מרק עד שהוא פריך.
מוציאים את הבייקון לנייר סופג.
מוסיפים בצל קצוץ לשומן הבייקון ומטגנים עד שהבצל מתרכך מעט.
מוסיפים ציר עוף, תערובת תפוחי אדמה מסולסלת, קופסת תירס לא מסוקנת ופלפל גרוס טרי (לטעמך). מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים כ-20 דקות.
בינתיים, חותכים את הקצוות המחודדים מפילה הסלמון. מרסקים את הגזרות עם בשר ומוסיפים לסיר. בדוק את שארית הפילה לאיתור עצמות תועים והסר.
חותכים את הסלמון לקוביות בגודל 1/2 אינץ' עד 3/4 אינץ' ושומרים.
כאשר תפוחי האדמה מתייבשים אך עדיין מעט מוצקים, מוסיפים את הסלמון, הבייקון, הבצל הירוק והשמיר. מבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את החלב והחלב המאוד; מערבבים ומבשלים עד לחימום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ריזלינג, ורוד נוצץ
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לחמין סלמון. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך דרך המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. שרדונה של Kumeu River Village עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
![שרדונה של כפר נהר קומאו]()
שרדונה של כפר נהר קומאו
יין זה הותסס ב-25% בחביות עץ אלון צרפתי ישן, ו-75% במיכלי נירוסטה, כך שיש השפעה קטנה מאוד של עץ אלון על האף או החך. זה איפשר לפרי התוסס להופיע בצורה יפה עם ניחוחות ליים ולימון תוססים וקוצניות צורנית ומינרלית עם רמזים של תאנה ואפרסק לבן. האמצע הכבד משקל מראה גם בשלות אפרסקית יחד עם מינרליות חומצה פריכה המעניקה ליין מרענן איכות ניקוי. יין זה מענג כאפריטיף, ואפילו טוב יותר לשתייה עם דגים ורכיכות.