צ'ילי חזיר ירוק
המתכון צ'ילי חזיר ירוק מוכן תוך כשעתיים ו-30 דקות והוא בהחלט אופציה מרהיבה ללא חלב לאוהבי אוכל אמריקאי. תמורת 3.09$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 45 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 562 קלוריות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 33 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, מלח, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 94%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: צ'ילי ירוק עם חזיר, צ'ילי חזיר ירוק וחזיר וצ'ילי ירוק.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
בקערה גדולה, זורקים את הבצל, העגבניות, הג'לפנוס והשום עם כף אחת משמן הזית ומורחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים עד לריכוך ומתחיל להשחים, כ-20 עד 30 דקות, תוך ערבוב פעמיים במהלך הצלייה.
בינתיים, בתנור הולנדי גדול בחום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן ומחממים. משחימים את החזיר, בקבוצות, עד להשחמה היטב. לאחר השחמה, מוסיפים את כל בשר החזיר בחזרה למחבת ומכסים בציר עוף.
מוסיפים את הירקות הצלויים, מכסים את התבנית ומכניסים לתנור. מבשלים עד שהבשר רך מאוד, כ-1 1/2 שעה.
בזמן שהחזיר מתבשל, שמים את הכוסברה במעבד מזון.
מוסיפים 2 כפות מים ופירה.
מוציאים את בשר החזיר מהתנור ומערבבים פנימה את מחית הכוסברה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מגישים עם טורטיות קמח חמות.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
ניתן לשלב צ'ילי עם קאווה, שיראז וגרנאש. באדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין