צ'ילי קון קווסו מטבל
המתכון Chili con Queso Dip מוכן תוך כ-25 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 83 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. זה עובד היטב בתור מתאמנות. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, גבינה מעבדתית, שיני שום ושבב טורטיה אפוי. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Patio Daddio Queso Dip , צ'ילי קון קרנה שיגרמו לבלוטות הטעם שלך להשתגע , וג'לאפנו קווסו עם גבינת עיזים .
הוראות
יוצקים את שתי פחיות העגבניות למסננת מעל קערה קטנה; לנקז, לשמור 1/3 כוס נוזלים. לזרוק את יתר הנוזל או לשמור לשימוש אחר.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה גבינת שמנת עד להמסה.
מוסיפים את העגבניות, גבינת העיבוד, אבקת הצ'ילי והנוזל השמורה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהגבינה נמסה. מערבבים פנימה כוסברה.
לשמור על חום; להגיש עם צ'יפס טורטיה.