צ'יפס פטריות פורטובלו
צ'יפס פטריות פורטובלו יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת התוספות שלכם. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 200 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . אם יש לכם אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. רק מעט אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא מוצרי חלב ולקטובלו (אובו) . עם ציון ספונסקולרי של 51% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פטריות פורטובלו ממולאות טבעוניות על קינואה , ביצי פורטובלו אפויות , ומגלשני פורטובלו צלויות על האש .
הוראות
מחממים מראש את השמן בטיגון עמוק (או בסיר גדול בעל בסיס כבד) ל-350 מעלות פרנהייט.
נגבו את החלק העליון של הפטריות בעזרת מטלית לחה, ולאחר מכן גרדו את הזימים מהצד התחתון בעזרת גב כף. חתכו את הגבעול ופרסו אותו לרצועות בעובי של 6 מ"מ.
מניחים את הקמח בתבנית עם שוליים, את הביצים הטרופות בתבנית שנייה עם שוליים ומפזרים מעט מלח ופלפל על שתיהן. בתבנית שלישית מוסיפים את הפנקו, מעט תיבול איטלקי, פפריקה, אבקת שום ועוד קצת מלח ופלפל.
מערבבים היטב. מטבלים את "צ'יפס" הפטריות בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ולבסוף בפנקו המתובל.
עובדים במנות של 5 עד 6, מטגנים את הפטריות בשמן החם עד להזהבה ופריכות, כ-4 דקות.
סננו על רשת צינון מעל מגבות נייר ותבלו שוב במלח.