צ'יפס שום בטטה
צ'יפס שום בטטה עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.84 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -19 גרם חלבון , 41 גרם שומן ובסך הכל 773 קלוריות . 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לך קמח, בצל, בטטות נופך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צ'יפס בטטה שום אפוי , צ'יפס בטטה שום ורוזמרין , וצ'יפס בטטה עם שום ופרמזן .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת טפלון גדולה.
מוסיפים את הבצל, החומץ, המלח והפלפל, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהבצל מקבל חום זהוב עמוק, כ-20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים לחלוטין על מגבת מטבח נקייה. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחים תוך כ-5 דקות).
בזמן שהשמן מתחמם, טורפים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח ו-2 1/2 כוסות מים עד לקבלת תערובת חלקה. מצפים את תפוחי האדמה בבלילה.
מעבירים 8 עד 10 תפוחי אדמה לשמן, ומאפשרים לכל עודפי הבלילה לטפטף בחזרה לקערה. מטגנים עד להזהבה ופריכה, 5 עד 6 דקות.
מסננים על נייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה.
לרוטב: במחבת קטנה ממיסים את החמאה על אש קטנה.
מוסיפים את הטימין והשום ומבשלים 2 דקות.
יוצקים את הרוטב על הצ'יפס ומערבבים בעדינות עד לציפוי.
מניחים את הצ'יפס על מגש ומניחים את הבצלים מעל.
מפזרים פונטינה ומגישים מיד.