צ'אטני התפוח של מקס ואלי זוסמן
אם יש לך סוכר חום, לקלף וג'ינג'ר, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים, Max And Eli Sussman ' S אבטיח Gazpacho, ו Chilaquiles של מקס ואלי Sussman עם סלסה Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומערבבים מעיל עם השמן. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם caramelized לחום זהוב עמוק, כ 45 דקות.
שים את התפוחים בסיר ולהוסיף 1/4 כוס מים. מבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד, על 30 דקות. מועך את התפוחים, אבל להשאיר קצת מרקם עבה נחמד.
מוסיפים את הבצל, סוכר חום, זנגביל, allspice, גרידת לימון ומיץ, וקורט של מלח למחבת עם התפוחים ומערבבים לערבב היטב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.