צ'אטני חבוש חמוציות
צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? צ'אטני חבוש חמוציות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-90 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמוציות, פלפל קאיין, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: חבוש צ'אטני, חבושים ודומדמניות צ'אטני, ו חבושים ודומדמניות צ'אטני.
הוראות
הכן מיכל מים רותחים לעקר 9 צנצנות חצי ליטר על ידי הרתחתם במשך עשר דקות. לשטוף מכסים וטבעות ולהביא לרתיחה בסיר נפרד, קטן של מים. לכבות את החום ולאפשר צנצנות, מכסים, וטבעות לשבת במים חמים עד שאתה צריך אותם.
לאחר מכן, אתה תבנה את מי המלח שירכיב את הבסיס של הצ ' אטני שלך. בסיר גדול וכבד, שאינו מגיב, להביא סוכר חום, סוכר לבן, חומץ, זרעי חרדל, מקל קינמון, ציפורן, allspice, פלפל קאיין ומלח לרתיחה ומערבבים להמיס סוכר.
מוסיפים חבושים, בצל, שום, זנגביל, משמש ומבשלים עד חבושים מרגיש מעט מתרכך, 2-5 דקות.
מוסיפים חמוציות, גרידת מנדרינה ומיץ מנדרינה ומביאים את התערובת כולה לרתיחה, ערבוב כל כמה דקות. לאפשר תערובת לרתיחה, חשופה, במשך 8-10 דקות בעוד חמוציות פופ להתפרק. לאחר חמוציות נשבר לתוך התערובת מעט (כמה פירות יער שלם הוא בסדר) להסיר תערובת מחום.
מצקת לתוך צנצנות מוכנות, משאיר סנטימטר וחצי של headspace. נגב את החישוקים של עפעפי הצנצנת עם מטבח נקי או מגבת נייר חותם.
הניחו את הצנצנות הסגורות בחזרה לקומקום השימורים. כאשר כל הצנצנות מתווספות, ודא כי מפלס המים מנקה את המכסים צנצנת על ידי לפחות אינץ ' אחד.
מוסיפים יותר מים במידת הצורך, ועל חום גבוה, מביאים את המים בחזרה לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, כוון טיימר לעשר דקות.
לאחר עשר דקות, לכבות את החום, ולאפשר צנצנות לשבת במים במשך חמש דקות נוספות. לאחר מכן, באמצעות מרים צנצנת, להסיר את הצנצנות כדי מתלה קירור.
לאחר צנצנות הגיעו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות ולבדוק כי כל המכסים נאטמו כראוי. אם כל לא אטום, לאחסן אותם במקרר. תווית ולאחסן צנצנות אטומות במקום קריר מתוך אור שמש ישיר.