צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? צ'אטני חבוש חמוציות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-90 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמוציות, פלפל קאיין, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: חבוש צ'אטני, חבושים ודומדמניות צ'אטני, ו חבושים ודומדמניות צ'אטני.
הוראות
1
הכן מיכל מים רותחים לעקר 9 צנצנות חצי ליטר על ידי הרתחתם במשך עשר דקות. לשטוף מכסים וטבעות ולהביא לרתיחה בסיר נפרד, קטן של מים. לכבות את החום ולאפשר צנצנות, מכסים, וטבעות לשבת במים חמים עד שאתה צריך אותם.
לאחר מכן, אתה תבנה את מי המלח שירכיב את הבסיס של הצ ' אטני שלך. בסיר גדול וכבד, שאינו מגיב, להביא סוכר חום, סוכר לבן, חומץ, זרעי חרדל, מקל קינמון, ציפורן, allspice, פלפל קאיין ומלח לרתיחה ומערבבים להמיס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לתיבול בשר
כָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלי
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים חבושים, בצל, שום, זנגביל, משמש ומבשלים עד חבושים מרגיש מעט מתרכך, 2-5 דקות.
מוסיפים חמוציות, גרידת מנדרינה ומיץ מנדרינה ומביאים את התערובת כולה לרתיחה, ערבוב כל כמה דקות. לאפשר תערובת לרתיחה, חשופה, במשך 8-10 דקות בעוד חמוציות פופ להתפרק. לאחר חמוציות נשבר לתוך התערובת מעט (כמה פירות יער שלם הוא בסדר) להסיר תערובת מחום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מנדרינה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
5
מצקת לתוך צנצנות מוכנות, משאיר סנטימטר וחצי של headspace. נגב את החישוקים של עפעפי הצנצנת עם מטבח נקי או מגבת נייר חותם.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מצקת
6
הניחו את הצנצנות הסגורות בחזרה לקומקום השימורים. כאשר כל הצנצנות מתווספות, ודא כי מפלס המים מנקה את המכסים צנצנת על ידי לפחות אינץ ' אחד.
לאחר צנצנות הגיעו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות ולבדוק כי כל המכסים נאטמו כראוי. אם כל לא אטום, לאחסן אותם במקרר. תווית ולאחסן צנצנות אטומות במקום קריר מתוך אור שמש ישיר.