צ'אטני מנגו
אם יש לך פלפל קוביות, בצל קוביות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית נסו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל, ו Mamidikaya Pesara Pachadi-מנגו גולמי Moong Dal Chutney-Andhra chutney s (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תחתוך את בשר המנגו מהבור. הבור מעוצב דומה לאובליסק, כך תוכל בסופו של דבר עם 2 חתיכות גדולות ו 2 חתיכות קטנות יותר מכל מנגו. בערך לקצוץ את הבשר.
במחבת מטוגנת מחממים את השמן ומוסיפים את פתיתי הצ ' ילה. תיזהר לא לשרוף את צ ' ילה, רק טוסט כדי לתבל את השמן.
מוסיפים את הבצלים ואת הזיעה עד רך.
מוסיף את הג ' ינג ' ר ופלפל פעמון ו לטגן במשך 1 עד 2 דקות. לבסוף מוסיפים את המנגו ומבשלים עוד 1 דקות.
בקערה נפרדת, לשלב את מיץ אננס, חומץ, סוכר, אבקת קארי.
הוסף את התערובת למחבת. מערבבים לשלב. להביא את התערובת לרתיחה חשופה ולהפחית במשך כ 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הצימוקים והאגוזים ומעבירים למיכל אחר על אמבט קרח. השתמשתי אבקת קארי צהובה קלה, אבל אם אתה רוצה את זה חם ללכת על אדום.