קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צ'אטני מנגו

צ'אטני מנגו
אם יש לך פלפל קוביות, בצל קוביות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית נסו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל, ו Mamidikaya Pesara Pachadi-מנגו גולמי Moong Dal Chutney-Andhra chutney s (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תחתוך את בשר המנגו מהבור. הבור מעוצב דומה לאובליסק, כך תוכל בסופו של דבר עם 2 חתיכות גדולות ו 2 חתיכות קטנות יותר מכל מנגו. בערך לקצוץ את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
במחבת מטוגנת מחממים את השמן ומוסיפים את פתיתי הצ ' ילה. תיזהר לא לשרוף את צ ' ילה, רק טוסט כדי לתבל את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצלים ואת הזיעה עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיף את הג ' ינג ' ר ופלפל פעמון ו לטגן במשך 1 עד 2 דקות. לבסוף מוסיפים את המנגו ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6
בקערה נפרדת, לשלב את מיץ אננס, חומץ, סוכר, אבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הוסף את התערובת למחבת. מערבבים לשלב. להביא את התערובת לרתיחה חשופה ולהפחית במשך כ 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הצימוקים והאגוזים ומעבירים למיכל אחר על אמבט קרח. השתמשתי אבקת קארי צהובה קלה, אבל אם אתה רוצה את זה חם ללכת על אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated