צ'אטני מנגו מתוק
צ'אטני מנגו מתוק יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 507 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מנגו, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, ו רוטב: צ'אטני מנגו מתוק.
הוראות
מחממים את הגהי במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את המנגו, צימוקים, סוכר, דבק תמרינדי ואבקת קארי. מתבלים במלח ופלפל, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהכל רך והטעמים מעורבבים, כ-30 דקות.
שים את chutney לתוך קערה ולאפשר לו להתקרר לפני ההגשה.
שים את החמאה בסיר כבד על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה לאט ולוודא שהיא לא רוחשת או חומה. להגביר את החום ולהביא את החמאה לרתיחה. כאשר פני השטח מכוסים קצף, מערבבים בעדינות ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית. מבשלים בעדינות, חשוף, ללא הפרעה במשך 45 דקות, עד מוצקי החלב בתחתית המחבת הפכו חום זהוב והחמאה על גבי שקוף. מסננים את הגהי דרך מסננת מרופדת עם כמה שכבות של גזה. הגיי צריך להיות ברור לחלוטין ריח אגוזים; לשפוך לתוך צנצנת זכוכית חותם בחוזקה.
טוסט כוסברה, כמון, הל, גרגרי פלפל, שומר, חרדל, ציפורן, ואת צ ' ילי במחבת יבשה קטנה על חום בינוני-נמוך רק עד שהם מריחים ריחני, על 2 דקות. במטחנת קפה נקייה או טחנת תבלינים, לטחון את התבלינים קלויים יחד לאבקה עדינה.
הוסף את הכורכום ולתת לו עוד באז מהיר לשלב. השתמש אבקת קארי מיד, או לאחסן בצנצנת אטומה עד 1 חודש.