קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

צ'אטני מנגו מתוק

צ'אטני מנגו מתוק
צ'אטני מנגו מתוק יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 507 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מנגו, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, ו רוטב: צ'אטני מנגו מתוק.

הוראות

1
מחממים את הגהי במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את המנגו, צימוקים, סוכר, דבק תמרינדי ואבקת קארי. מתבלים במלח ופלפל, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהכל רך והטעמים מעורבבים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
שים את chutney לתוך קערה ולאפשר לו להתקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
שים את החמאה בסיר כבד על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה לאט ולוודא שהיא לא רוחשת או חומה. להגביר את החום ולהביא את החמאה לרתיחה. כאשר פני השטח מכוסים קצף, מערבבים בעדינות ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית. מבשלים בעדינות, חשוף, ללא הפרעה במשך 45 דקות, עד מוצקי החלב בתחתית המחבת הפכו חום זהוב והחמאה על גבי שקוף. מסננים את הגהי דרך מסננת מרופדת עם כמה שכבות של גזה. הגיי צריך להיות ברור לחלוטין ריח אגוזים; לשפוך לתוך צנצנת זכוכית חותם בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גיגי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
טוסט כוסברה, כמון, הל, גרגרי פלפל, שומר, חרדל, ציפורן, ואת צ ' ילי במחבת יבשה קטנה על חום בינוני-נמוך רק עד שהם מריחים ריחני, על 2 דקות. במטחנת קפה נקייה או טחנת תבלינים, לטחון את התבלינים קלויים יחד לאבקה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הוסף את הכורכום ולתת לו עוד באז מהיר לשלב. השתמש אבקת קארי מיד, או לאחסן בצנצנת אטומה עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כורכוםכורכום