צ'אטני תפוחים וענבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל תפוח & ענבים chutney. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 2744 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש זרעי כמון, ענבים, תפוחים, צ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: צ'אטני ענבים, זנגביל ענבים Chutney, ו צ'אטני ענבים קלוי.
הוראות
טוסט זרעי כמון וכוסברה במחבת יבשה עד ארומטי. עצה לתוך מרגמה לטחון גס עם העלי. טוסט זרעי חרדל באותו מחבת עד שהם מתחילים פופ, ולאחר מכן להוסיף תבלינים אחרים. להטות את התבלינים למחבת גדולה עם צ ' ילי, בצל, זנגביל וחומץ. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 10 דקות עד הבצל מתרככים.
מוסיפים את התפוחים הקצוצים, ענבים, סוכר ומלח כפית 1, ומביאים לרתיחה, ערבוב. מרתיחים קשה, ערבוב מעת לעת, במשך כ 15-25 דקות עד התערובת היא עבה ו pulpy.
סיר לתוך צנצנות מעוקרים חמים (ראה עצה, להלן), חותם תווית. לאחסן במקום קריר ויבש עד 1 שנה.