צ'אי סופגנייה (חנוכה סופגניות) עם קרם חמאה כתום-דלעת
צ'אי סופגנייה (חנוכה דונאטס) עם קרם חמאה כתום-דלעת הוא צמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. מתאים ל-34 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם ג'ינג'ר ליים, סופגנייה תפוחים (סופגניות חנוכה) עם קרמל מלוח, ו סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם מילוי מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 1/2 כוסות קמח, קינמון,הל, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשלב; להפריש. מעיל קערה גדולה שנייה עם שמן צמחי; להפריש.
מניחים את השמרים 1 כפית הסוכר בקערה בינונית.
מוסיפים את המים ומערבבים לשלב.
הוסף את שקית התה ולתת לשבת עד התערובת היא קצף, על 5 דקות.
הסר את שקית התה, לסחוט את הנוזל משקית התה בחזרה לתוך הקערה, ולהשליך את שקית התה.
מוסיפים את הנותרים 1/4 כוס סוכר, חלב, חלמונים, וניל להקציף לשלב.
מוסיפים תערובת זו לתערובת הקמח השמורה ומערבבים בכפית עץ עד שהבצק מתאחד ומתחיל ליצור כדור.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות. פזר את חתיכות החמאה על הבצק ולוש עד שהחמאה משולבת במלואה והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-6 עד 8 דקות.
מוסיפים עד 1/4 כוס קמח נוסף במידת הצורך אם הבצק דביק. טופס את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לבצק לעלות במקום חם עד שהוא מכפיל את גודלו, כ-1 1/2 עד 2 שעות.קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש. לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה, להעביר אותו משטח עבודה מקורנת קלות, ולגלגל אותו החוצה עד שהוא בעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותך עגול 2-1 / 2 אינץ', להחתים כמה שיותר סיבובים בצק ככל האפשר ולמקם אותם על תבנית אפייה מוכן על 1/4 אינץ ' זה מזה. אספו את שאריות הבצק לכדור והתגלגלו וחתכו שוב. זרוק כל שאריות בצק שנותרו.מכסים את עיגולי הבצק באופן רופף בניילון נצמד או במגבת לחה.
מניחים את החמאה, דלעת, אגוז מוסקט, וגלידת תפוזים (אם משתמשים) בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד חלקה לחלוטין בשילוב.
מניחים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית ולהגדיר אותו על חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365°f על מדחום ממתקים / שומן. בינתיים, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה שנייה; להפריש.
מניחים את הסוכר בקערה גדולה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 4 של סיבובי הבצק ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף באמצע, על 2 דקות בסך הכל. (אם בועות אוויר מופיעות בדונאטס, לנקב אותן עם קצה של סכין קילוף.) באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הסופגניות מתלה החוט.
הוסף עוד 4 כדורי בצק לשמן. בעוד סיבובי בצק אלה הם טיגון, להשתמש מלקחיים כדי להעביר את הראשון 4 (עדיין חם) סופגניות לתוך קערת הסוכר. לזרוק מעיל בסוכר, ואז לחזור למתלה החוט. חזור על טיגון ו sugarcoating את כדורי הבצק הנותרים.כאשר הסופגניות קרירות מספיק כדי לטפל, השתמש בסכין קילוף כדי לנקב את הצד של כל אחד מהם כדי ליצור כיס במרכז.
מניחים את קצה שקית צנרת לתוך הכיס ואת הצינור על 1 כפית גדושה של חמאה בפנים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.