קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

צ'אנקי עגבניות-בזיליקום ביסק

צ'אנקי עגבניות-בזיליקום ביסק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו ביסק עגבניות-בזיליקום שמנמן. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 323 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 29 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמנת מתוקה כבדה, פלפל, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו ביסק עגבניות-בזיליקום, אלואט מיובש עגבניות ובזיליקום ביסק, ו אש קלוי עגבניות-בזיליקום סרטן ביסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול הקפיצו את הסלרי, הבצל והפלפל האדום בחמאה במשך 5-6 דקות או עד שהם רכים.
2
מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 40 דקות.
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הבזיליקום, הסוכר, המלח והפלפל; מצננים מעט.
4
מעבירים מחצית מתערובת המרק לבלנדר. תוך כדי העיבוד מוסיפים שמנת בהדרגה; מעבדים עד למחית. מחזירים לתבנית; מחממים (לא מרתיחים).