קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות78
מגזין

צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל

צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל
צ'ארד ושד ממולאים פטריות של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פפריקה הונגרית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, חזה עגל ממולא צלוי, ו מצות-חזה ממולא של עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס מדידה 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
בואו להשרות במשך 30 דקות.
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות למשטח עבודה. מילואים השריית נוזל. קוצצים פטריות; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מבשלים את chard בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מעבירים לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
ניקוז; לסחוט נוזל.
8
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף כרישה, בצל, שום, וקמצוץ כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
10
מוסיפים פטריות קרים קצוצות, מרווה, וחצי פורצ ' יני קצוץ. מבשלים, חשופים ומערבבים מדי פעם, עד קרים רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים תערובת פטריות עם כל נוזל מחבת ו chard; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן; מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ומילוי צינה, נשאר פורצ ' יני, ושריית נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב כדי להרטיב את הלחם, מוסיפים כמה פורצ ' יני שמורות השריית נוזל כדי להרטיב במידת הצורך (להשאיר כל משקעים מאחורי).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב 6 teapoons פפריקה, 2 כפות מלח, 4 כפיות מרווה, 4 כפיות פלפל, והל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים חזה עגל על משטח עבודה וקילו את החלק העבה ביותר של עגל עם פטיש בשר לעובי זוגי. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
4
מורחים 1 1/2 כוסות מלית על כל אחד, משאיר גבול 1 " על כל הצדדים. (
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מקום שנותר מלית בתבנית אפייה קטנה; אופים עם עגל במהלך 30 הדקות האחרונות של קלייה).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
רול עגל לתוך צילינדרים ולקשור לרוחב עם חוט מטבח במרווחים 1".
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מחממים שמן בסיר כבד גדול מספיק כדי להחזיק את שני שדי העגל מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים עגל לסיר ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מעבירים עגל לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
10
הוסף שאריות פורצ ' יני שמורות ממילוי, כרישה, גזר, סלרי ובצל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוסיפים 2 כפיות שנותרו פפריקה 1 כפית מרווה; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
12
מוסיפים יין, מרק בשר, וכל פורצ ' יני שנותר ספוג נוזל. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים עגל. (נוזל צריך לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של עגל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
14
מכסים, מעבירים לתנור, ומבשלים, צולים ומסתובבים עגל בכל שעה, עד רך מאוד, 2 1/2-3 שעות, בהתאם לעובי עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
העברת חזה עגל ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
16
בינתיים, כפית שומן מפני השטח של רוטב. מסננים רוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
17
להעביר ירקות לבלנדר; טהור עד חלקה, הוספת קצת רוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים 2 כוסות ירקות מטוהרים לרוטב במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 4 כוסות, 8-10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו בצד 3 כוסות בשר עגל ושמרו את שאר 1 כוס רוטב לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
חותכים עגל לתוך 3/4 " -1 " - פרוסות עבות ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)

מרכיבים

4חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבול8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר קצוץ דקגזר קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרים (בלה התינוק), גזוז, קצוץ דקפטריות קרים (בלה התינוק), גזוז, קצוץ דק57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2ביצים, מקציפים כדי להתמזגביצים, מקציפים כדי להתמזג2חתיכות טופי הית' ברמרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה5חתיכות טופי הית' ברמרווה טרי קצוץ, מחולקמרווה טרי קצוץ, מחולק6שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםהל קרקעהל קרקע8חתיכות טופי הית' ברפפריקה מתוקה הונגרית, מחולקתפפריקה מתוקה הונגרית, מחולקת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמלח כשר ועוד לתיבולמלח כשר ועוד לתיבול8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה קצוצה (חלקים לבנים וירוקים בלבד)כרישה קצוצה (חלקים לבנים וירוקים בלבד)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה פרוס דק (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד)כרישה פרוס דק (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(או יותר) מרק עוף במלח נמוך(או יותר) מרק עוף במלח נמוך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבורה שוויצרית chard (על, גבעולים הוסרו, קצוץ גסחבורה שוויצרית chard (על, גבעולים הוסרו, קצוץ גס2קילוגרםחזה עגל גזוז ללא עצמות, חצוי לשני 12x8חזה עגל גזוז ללא עצמות, חצוי לשני 12x8" (כ.) חתיכות