צ'ארד ושד ממולאים פטריות של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פפריקה הונגרית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, חזה עגל ממולא צלוי, ו מצות-חזה ממולא של עגל (מתכונים דומים).
מוסיפים תערובת פטריות עם כל נוזל מחבת ו chard; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן; מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ומילוי צינה, נשאר פורצ ' יני, ושריית נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב כדי להרטיב את הלחם, מוסיפים כמה פורצ ' יני שמורות השריית נוזל כדי להרטיב במידת הצורך (להשאיר כל משקעים מאחורי).
מוסיפים יין, מרק בשר, וכל פורצ ' יני שנותר ספוג נוזל. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים עגל. (נוזל צריך לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של עגל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
14
מכסים, מעבירים לתנור, ומבשלים, צולים ומסתובבים עגל בכל שעה, עד רך מאוד, 2 1/2-3 שעות, בהתאם לעובי עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
העברת חזה עגל ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
16
בינתיים, כפית שומן מפני השטח של רוטב. מסננים רוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
17
להעביר ירקות לבלנדר; טהור עד חלקה, הוספת קצת רוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים 2 כוסות ירקות מטוהרים לרוטב במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 4 כוסות, 8-10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו בצד 3 כוסות בשר עגל ושמרו את שאר 1 כוס רוטב לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
19
חותכים עגל לתוך 3/4 " -1 " - פרוסות עבות ומגישים עם רוטב.