צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל
צ'ארד ושד ממולאים פטריות של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פפריקה הונגרית, פטריות פורצ'יני, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה מצוין. נסו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, ו חזה עגל ממולא צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס 2-כוס חלב.
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
בואו להשרות במשך 30 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר mushroomsto משטח עבודה. מילואים לוקחים כמו קרח. קוצצים פטריות; מילואים.
מבשלים את chard בסיר גדול של boilingsalted מים במשך 5 דקות.
להעביר לקערה גדולה של מי קרח להתקרר.
שמן חום במחבת גדולה על mediumheat.
להוסיף כרישה, בצל, שום, ו pincheach של מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הםרך, כ -10 דקות.
להוסיף criminimushrooms קצוץ, מרווה, וחצי choppedporcini. מבשלים, חשופים ומערבביםבחינה אזורית, עד קרים רכים, about5 דקות.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
תערובת Addmushroom עם כל נוזל מן panand chard; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן; מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וchillstuffing, הנותרים פורצ ' יני, וsoakingliquid.
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב ללחם לחות, מוסיפים חלק מנוזל פורצ ' יניזואיק שמורות להרטיב במידת הצורך(משאירים כל משקעים מאחור).
קומביניי6 teapoons פפריקה, 2 כפות מלח, 4 כפיות מרווה, 4 כפיות פלפל, הל בקערה קטנה.
מניחים חזה עגל על surfaceas עבודה וחלק עבה ביותר של עגל עם פטיש בשר לעובי אפילו. לשפשף spicemix בכל רחבי.
מורחים 1 1/2 כוסות מלית מעלכל, משאיר גבול 1 " על כל הצדדים. (
Placeremaining מלית בתבנית אפייה קטנה;אופים עם עגל במהלך 30 דקות האחרונות של קלייה).
רול עגל לתוך צילינדרים ו tiecrosswise עם חוט מטבח במרווחים 1".
שמן חום בסיר כבד גדול מספיקכדי להחזיק את שני שדי העגל מעל בינוני גבוהה.
מוסיפים עגל לסיר ומבשלים untilbrooked מכל הצדדים, 5-7 דקות.
Transferveal לצלחת גדולה.
הוסף שאריות של פורצ ' יני שמורים, כרישה, גזר, סלרי, וטופוט בצל.
להוסיף 2 כפיות שנותרו פפריקה 1 כפית; העונה עם מלח ופלפל ומעייל stirto.
מוסיפים יין, מרק, וכל השארהנוזל ספוג מרטיני. להרתיח במשך 2 דקות.
מוסיפים עגל. (נוזל צריך לבוא upsides באמצע הדרך של עגל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך).
מכסים, מעבירים לתנור, ומבשלים, bastingand סיבוב עגל כל שעה, עד verytender, 2 1/2-3 שעות, בהתאם עבות של עגל.
העברת חזה עגל לקרבינגבורד; אוהל רופף עם נייר כסף.
בינתיים, כף שומן מרוטב surfaceof. מסננים רוטב לסיר.
להעביר ירקות לבלנדר; פירה untilsmooth, הוספת קצת רוטב לפי הצורך.
הוסף 2 כוסות ירקות פירה למחבת saucein. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה untilreduced ל 4 כוסות, 8-10 דקות. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. הגדר כוסות aside3 עבור עגל ושמור את השאר1 כוס רוטב לשימוש נוסף.
פורסים עגל לתוך 3/4"-1"-פרוסות עבותומרב עם רוטב.