צ'ארד שוויצרי כפול מבושל של פוקסיה דאנלופ (חואי גואה ניו פאי קאי)
המנה השוויצרית המבושלת פעמיים של פוקסיה דאנלופ (Hui Gua Niu Pi Cai) עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו שום, ירוק בצל ירוק באביב, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו אטריות ג'אג'יאנג של פוקסיה דאנלופ (Zha Jiang מיאן), העוף הקר של פוקסיה דאנלופ ברוטב סיצ'ואני חריף (ליאנג באן ג' י), ו סלמון מבושל לאט עם לפת וכריך שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העלים מנייר ירוק כהה מן הגבעולים. הצמד כל גזע לכמה חתיכות, אשר יאפשר לך לקלף ולהשליך את החלקים הסיביים, כפי שהיית עושה עם סלרי.
מביאים סיר מלא מים לרתיחה, מוסיפים את הגבעולים ומרתיחים במשך כשלוש דקות, עד למכרז.
מוסיפים את העלים הירוקים הכהים ומרתיחים עוד דקה בערך עד שהם מבושלים גם.
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים.
לסחוט את chard יבש, ואז לחתוך לאורכים bitesized.
יוצקים את השמן לתוך ווק מתובל על אש בינונית, מערבלים אותו סביב, ולאחר מכן מוסיפים את רסק שעועית צ ' ילי ומטגנים עד שהוא מריח טעים ואת השמן הוא אדום עשיר.
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר והשעועית השחורה ומטגנים עוד כמה רגעים עד שתוכלו להריח את הניחוחות שלהם. לאחר מכן להוסיף את המניה, להביא לרתיחה, להוסיף את chard ומערבבים עד שהוא צנרת חם שוב.
לבסוף, מערבבים את הסלרי, כוסברה ובצל האביב, מערבבים כמה פעמים, ואז מגישים.