צ'דר ולחם בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'דר לחם בצל ירוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 533 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל ירוק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו לחם בצל ירוק צ'דר, אפיית לחם: צ'דר ועוגיות בצל ירוק, ו Scallion צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
במעבד מזון, לשלב את הגבינה והחמאה. תהליך עד התערובת חלקה.
מוסיף את הבצל הירוק ושום ודופק עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים את תערובת הגבינה על הצדדים לחתוך של הלחם.
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 10 עד 12 דקות עד הזהב.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את הלחם לפרוסות עבות 1 אינץ ' לשרת.