קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

צ'דר-חלפיניו תפוחי אדמה מסולסלים

צ'דר-חלפיניו תפוחי אדמה מסולסלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה צ'דר-Jalapeno Scalloped. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 74 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. לך לחנות ותביא פלפל חריף, גבינת צ'דר משולשת, קרם קנודסן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צ'דר מסולסלים, תפוחי אדמה צ'דר לבן, ו תפוחי אדמה מטוגנים בייקון צ'דר.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים בסיר 20 דקות. או רק עד רך; לנקז. מגניב. לקלף ולפרוס תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מקציפים קמח וחלב בקערה גדולה. מערבבים שמנת חמוצה ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תפוחי אדמה; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
יוצקים לתוך 2 qt. תבשיל ריסס עם ספריי בישול; העליון עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים 25 עד 30 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה