צ'דר, ריבת תאנים ורוזמרין פקאן פאניני
צ'דר, ריבת תאנה ורוזמרין פקאן פאניני הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-531 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא ריבת תאנים, גבינת צ'דר חדה, פלפל קאיין טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, פרושוטו, גבינה כחולה ופקאן פאניני, ו עוגות צ'דר חדות עם ציפוי פקאן מסוכר וציפוי גבינה כחולה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור או הטוסטר ל 300 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר ולרסס את נייר הכסף עם תרסיס בישול nonstick.
מניחים את הסוכר, רוזמרין, מלח, קאיין בשקית ניילון רוכסן העליון. לאטום את התיק ולנער אותו היטב כדי לשלב אותו all.In קערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את ביצה לבן ומים עד התערובת היא קצפת מעט.
תוסיף את אגוזי הפקאן ותזרוק אותם היטב. עם כפית מחוררת, להעביר את הפקאן לשקית עם תערובת הסוכר. לאטום את התיק ולנער אותו היטב כדי מעיל כל הפקאן.
מעבירים את אגוזי הפקאן המצופים לתבנית ואופים אותם במשך 30 דקות, ומערבבים אותם במזלג לאחר כ-15 דקות. שים אותם בצד כדי להתקרר.
מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסה אחת ומעל הצד השני עם גבינה וכמה פקאנים מסוכרים. הפוך את פרוסת הלחם האחרת ופזר 1 כף ריבת תאנה בצד השני.
מניחים אותו, בצד חמאה למעלה, על גבי הכריך כדי לסגור אותו.גריל שני פנינים בכל פעם, עם המכסה סגור, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.