צ'ופינו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? Cioppino יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך צדפות צוואר קטנות ו/או מולים, מרק מן הרכיכות, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Cioppino, Cioppino, ו Cioppino.
הוראות
צדפות ומולים: רכיכות קיטור (צדפות ומולים) בכמות קטנה של מים (כשני כוסות) עד שהם פשוט לפתוח. תניח בצד. מסננים ושומרים את מרק הבישול.
הסר את רגלי הסרטן מהגוף והשתמש במפצח האגוזים כדי לפצח את הקונכיות, כך שהבשר יכול להיות מוסר בקלות ברגע שהוא מוגש (להשאיר את הבשר בקליפה).
לשבור את הגוף לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי שוב לשני חצאים או שלישים. אתה יכול לבחור לשמור את בשר הסרטן בקטעי הגוף לשרת אותו ככה (יותר עבודה עבור אוכל) או שאתה יכול לבחור את בשר הסרטן ממקטעי הגוף.
אם אתה בוחר את בשר הסרטנים, נסה לשמור אותו בחתיכות גדולות. שמור את הקליפה העליונה של הסרטן להכנת מלאי.
שים לב שאתה יכול להשתמש דגים מוכנים או מלאי רכיכות, או שאתה יכול לעשות משלך. אם אתה לא עושה את המניות שלך, אתה יכול להשליך את הגוף פגז הסרטן העליון. אם מלאי רכיכות מוכן אינו זמין, הייתי לשלב כמה מלאי דגים מוכנים (זמין בשווקים רבים, כולל סוחר ג ' ו) עם מיץ צדפות.
הכן את השרימפס: לפצל את קליפות שרימפס במורד הגב ולהסיר את הווריד השחור. (ראה כיצד לקלף ולאכול שרימפס.) מצאתי את הדרך הקלה ביותר לעשות זאת, מבלי להסיר את הקליפה, היא להניח את השרימפס על צידו ולהכניס סכין קטנה לקצה הגדול של השרימפס, עם הלהב מצביע החוצה מהגב (הרחק מהשרימפס והידיים שלך).
ברגע שיש לך לפצל את קליפות שרימפס, אתה יכול להפוך את הסכין לכיוון השרימפס, וחותכים בקצת כדי למצוא את הווריד השחור. תוציא את הווריד כמה שאתה יכול. אתה יכול כנראה גם להשתמש זוג מספריים מטבח כדי לחתוך את הגב של השרימפס.
לחלופין, אתה יכול להפגיז את השרימפס ולדבוק בהם. Shell-on מקנה יותר טעם; shell-off קל יותר לאכול.
הפוך את בסיס המרק: בסיר מכוסה 8 ליטר עמוק, בצל מטוגן ופלפל על חום בינוני בשמן זית עד רך.
מוסיף את השום, sauté 1 דקה יותר.
מוסיפים עגבניות, מרק מהרכיכות, יין אדום, מיץ עגבניות, דגים או פירות ים, זר עשבי תיבול, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, במשך 20 דקות.
הסר עשב זר. טעם ותיבול נכון.
מוסיף את הדגים ומבשלים, מכוסה, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הרכיכות המאודות, בשר סרטנים ושרימפס.
לחמם רק עד שרימפס מבושלים (רק 2-3 דקות, עד שהם ורודים בהירים). לא לבשל יתר על המידה.
מגישים בקערות גדולות, פגזים כלולים.
מגישים עם לחם צרפתי או איטלקי פריך ויין אדום חזק.
יש הרבה מפיות זמינות, עוד כמה קערות לתרמילים, וקרקרים ואגוזים ומזלגות זעירים לסרטן.