Cioppino עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סלרי, יין בעל גוף בינוני, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cioppino, Cioppino, ו Cioppino (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את שיני השום לפרוסות 1/8 אינץ', לשים אותם בסיר קטן עם השמן, ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום נמוך עד בינוני-נמוך עד השום הופך חום זהוב בהיר, 15 עד 20 דקות., התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על שום מבעבע בעדינות כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. זן, שמירה הן את השמן ואת שבבי שום בנפרד. שמור את שבבי שום לקישוט (לא להשאיר אותם בטמפרטורת החדר במשך יותר מיום או theyll לקבל רטוב). מקררים את השמן במיכל נקי ואטום. (Youlll להשתמש בשמן קרוטונים שאור; להשתמש בכל שאריות שמן vinaigrettes, קלוי vege - שולחנות, פסטה, או עוף צלוי.)
הפוך מלאי רכיכות קל: לקלף את השרימפס, שומר את הפגזים. (מקררים את השרימפס מקורר לשימוש מאוחר יותר בתבשיל.) מבשלים את הקליפות במרק העוף במשך 5 דקות., מכוסה. מסננים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(מומלץ: רוטב A1)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1
מחממים את שמן הזית בסיר 8 ליטר או גדול יותר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי של שומר, ושום קצוץ. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות משחימים קלות, 15 עד 20 דקות.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם, היין, מלאי רכיכות, עלי דפנה, בזיליקום, אורגנו, זרעי שומר, פתיתי צ ' ילה, 1 כפית. מלח, וכמה טחנות פלפל. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה ומבשלים כ 20 דקות. מסננים דרך מסננת בינונית, לחיצה על המוצקים במסננת. זרוק את התוכן של המסננת. יש לשטוף את הסיר ולהחזיר את המרק לסיר. מרתיחים את המרק עד מופחת 8 כוסות. (אם אתה יתר להפחית את המרק, רק להוסיף מים כדי לפצות.) לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך, לזכור כי הדגים יוסיפו קצת מליחות לנזיד. להכניס למקרר עד touse מוכן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
רכיכה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
הפוך את הטוסט ומבשל את רכיכה: למקם מתלה ישירות מתחת לטוחן ולחמם את המטאטא.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מברשת את הלחם משני הצדדים עם שמן שום שמור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
שים את הלחם על תבנית אפייה (או ישירות על המדף) וטוסט משני הצדדים. בזמן שאתה טוסט הלחם, להחזיר את המרק לרתיחה מעל בינוני גבוה לחום גבוה. כאשר כל אצווה של פירות ים מתווסף, זה יגרום לטמפרטורה של מרק לצלול, כך ייתכן שיהיה עליך להעלות ולהוריד את החום כדי לשמור על רתיחה. אם משתמשים צדפות, להתחיל על ידי הוספת אותם מרק ומבשלים עד שהם פותחים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1-1/2 כוס מרק עוף
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
4
מוסיפים את המולים והסרטן, אם משתמשים בהם, ומבשלים עד פתיחת המולים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
סרטן
5
מוסיפים את הדגים והשרימפס. מערבבים בזהירות עם כפית מחוררת כדי לקבל את כל הדגים והשרימפס לתוך המרק, אבל מנסה לא לשבור את החתיכות. מכסים ומבשלים עד הדג הוא רק בקושי מבושל דרך, עוד 3 עד 5 דקות., יש לזכור כי הדג ימשיך לבשל קצת בזמן שנדרש כדי לחלק את המשרות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
להרכיב את התבשיל: להגדיר חתיכת שאור קלוי בתחתית כל קערה חמה וחלק שווה את פירות הים לתוך הקערות (הקפד להשליך כל צדפות או מולים שלא נפתחו). מצקת את המרק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1-1/2 כוס מרק עוף
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
מצקת
1
מפזרים את הפטרוזיליה קצוצה וצ ' יפס שום על כל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב הודו, מחומם
2
לשתות הצעות כי אתה תהיה באמצעות יין אדום כדי להפוך את בסיס התבשיל, זו הזדמנות מצוינת למעשה לשרת יין אדום עם דגים. ג ' ון אש אוהב להגיש את אותו יין או לפחות יין מאותו גפן שהוא נהג להכין את המתכון. רק תוודא שהיין צעיר, פירותי, ולא טאני מדי. (למרבה המזל, זה בדרך כלל מתרגם לא יקר מדי.) אם אתה הולך עם פינו נואר, נסה גאלו של סונומה ($1
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ממתק תמנון בריט
3
או חוות Fetzer Five Rivers Ranch (13 דולר), שתיהן מקליפורניה. אם תבחר Zinfandel, 2002 Bonny Doon הקרדינל Zin Beastly גפנים ישנים מקליפורניה ($1
מרכיבים שתצטרך
Zinfandel
רוטב ראנץ
4
זו תהיה הבחירה שלי. או, עבור הנהון שורשים איטלקיים cioppinos, לנסות Barba, יין איטלקי טעים עם חומציות נמרצת ופירות עסיסיים. אני אוהב 2001 מישל Chiarlo Barbera dAsti ($1
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
או 2002 Pasquero Paitin Barbera dAlba Serra Boella ($18).