צ'וקרוט גרני
Choucroute Garni עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם נקניק, שמן צמחי, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: Choucroute גארני, Choucroute גארני, ו Choucroute גארני.
הוראות
מחממים 2 כפות של השומן בתבשיל flameproof גדול מעל חום בינוני. בקבוצות, להוסיף את בשר חזיר וצלעות חילוף לבשל, מפנה מדי פעם, על 5 דקות, עד השחמה.
מוסיפים את הבצל לתבשיל ומבשלים עד שהתרכך, כ -3 דקות.
מוסיפים את התפוחים, שום, פלפל, גרגרי ערער, טימין ועלי דפנה. מערבבים בכרוב הכבוש. להחזיר את החזיר וצלעות חילוף לתבשיל ומערבבים במלאי ובירה. להביא לרתיחה. מכסים בחוזקה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 2 שעות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, דוחפים אותם לתוך הכרוב, ואז מכסים וממשיכים לבשל במשך כ -50 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לחמם את השומן 1 כף הנותרים במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, כ -5 דקות, עד להשחמה.
כפית על מגש ומסדרים את הנקניקיות על גבי.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;