צ'וראסקו בסגנון ניקרגואה
צ'ורסקו בסגנון ניקרגואה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 869 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך עלי דפנה, שמן זית, צ'ילי חלפיניו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. נסו ניקרגואה גאלו פינטו, דהירה (אורז ושעועית ניקרגואית), ו Salpicón (בשר טחון ניקרגואי) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את chimichurri, לשלב את השום, עלי דפנה, jalapenos, ומלח במכתש עם עלי עד הדבק חלקה נוצר (או שאתה יכול פירה עם כמות קטנה של חומץ בבלנדר).
להעביר לקערת ערבוב ולהוסיף את parsleys ו אורגנו.
לטאטא בחומץ ושמן זית עד בשילוב טוב. תניח בצד.
הכן אש בינונית-חמה בגריל.
לקצץ את הבשר ולהסיר כל עור כסף.
חתוך לתוך 2 1/2 אינץ ' עבה סיבובים. קח את סכין הזיונים וחתוך בתנועה מעגלית כך שכל סיבוב הופך לרצועה אחת שטוחה וארוכה. ואז, עם פטיש של קצב, לדפוק את הבשר בקלילות. מתבלים כל רצועה בנדיבות עם מלח ופלפל בכל צד.
שמן קלות את הסורג ומניחים בשר על הסורג. גריל במשך 3 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר.
להעביר את הבשר לצלחת הגשה.
מגישים עם chimichurri בצד.