צ'ורוס
צ'ורוס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, מלח, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: צ'ורוס דה קווזו (צ' ורוס גבינה), צ'ורוס, ו צ'ורוס.
הוראות
שלב תחילה 4 מרכיבים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה.
מוסיפים קמח, בבת אחת, תוך ערבוב נמרץ על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת משאירה דפנות מחבת ויוצרת כדור חלק.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מקציפים בכף עץ לאחר כל תוספת עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד; מחממים ל -37
כפית הבלילה לתוך גדול לקשט תיק מצויד עם גדול כוכב טיפ. צינור הבלילה ברצועות 6 אינץ ' לתוך שמן חם, בקבוצות, ומטגנים 3 דקות או עד להזהבה, הופך פעם אחת. הרם החוצה בעזרת מרית תיל, ונקז על מגבות נייר.
מערבבים סוכר וקינמון בצלחת רדודה.
מגלגלים צ ' ורוס בתערובת סוכר. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.