צ'ורוס ברוטב קוקוס
צ'ורוס עם רוטב קוקוס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקו חם ספרדי עם צ'ורוס קוקוס, Churros de Queso (Churros גבינה), ו צ'ורוס עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב: לבשל את החלב המרוכז בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא הופך צבע קרמל בהיר ומתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, 10 עד 15 דקות. בהדרגה להוסיף את חלב הקוקוס להקציף עד חלקה, על 5 דקות; להפריש. (אתה יכול לקרר את הרוטב, מכוסה, עד 2 ימים; לחמם לפני ההגשה.)
הפוך את churros: להביא את החלב, חמאה, סוכר, וניל ומלח לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב, עד החמאה נמסה והסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף את הקמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד התערובת אוספת לתוך כדור מבריק, על 1 דקה.
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב מעט, על 5 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם עם מיקסר.
להעביר את הבלילה לשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב 1/2 אינץ'.
למלא צלחת רדודה עם סוכר ציפוי churros (כ 1/2 כוס).
חום על 2 אינץ 'שמן צמחי בסיר רחב עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. עבודה בקבוצות של כ 6, צינור 3 אינץ' -ארוך קטעים של הבלילה לתוך השמן החם; להשתמש בסכין כדי לחתוך את הקטעים. מטגנים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל אצווה. (להחזיר את השמן 350degrees בין קבוצות.)
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז בקצרה, ואז לגלגל בסוכר.