צ'ורוס עם מטבל שוקולד-דולצ'ה דה לצ'ה
צ'ורוס עם שוקולד-Dulce De Leche לטבול הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: מיני צ'ורוס עם שוקולד חם Dulce de Leche, בירה מקסיקנית זינקה צ'ורוס עם שוקולד Dulce De Leche, ו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי או סיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד טמפרטורה רושם 177° על מדחום שומן עמוק. (שמן צריך להיות 1-עד 1 1/2 אינץ ' עמוק).
תיק מאפה בכושר או גלון חסון בגודל רוכסן מנעול תיק עם קצה כוכב רחב 1/2 אינץ ' (אם באמצעות שקית פלסטיק, לגזור את פינה אחת של תיק כדי להתאים את הקצה); להפריש.
קו תבנית אפייה גדולה עם שתי שכבות של מגבות נייר.
מערבבים את כל אבל 1 כף סוכר וקינמון בצלחת גדולה; להפריש.
להביא חלב, חמאה, מלח, הנותרים 1 כף סוכר, מקל קינמון, וניל, ואגוז מוסקט לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד תחתית גדול. לכבות את החום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לאפשר טעמים להחדיר חלב.
להשליך מקל קינמון, להביא תערובת חלב לגבות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף קמח להכות במרץ עם כף עץ עד הבצק חלקה טפסים.
להעביר בצק לקערה גדולה ולתת מגניב 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים כל אחד עד לשלב מלא לפני הוספת הבא (ביצים ניתן להכות לתוך בצק עם מיקסר חשמלי או ביד עם כף עץ).
לגרד בצק לתוך שקית מאפה מוכן. בזהירות בצק צינור החוצה על שמן חם לתוך צ 'ורוס ארוך 6 אינץ', צובט את הבצק את קצה הכוכב עם אגודל ואצבע המורה. צ ' ורוס מטגנים של 4 עד 5 במשך 3 עד 4 דקות עד חום זהוב עמוק.
להעביר churros עם מלקחיים כדי להכין תבנית אפייה רק כדי כתם את עודף שמן, ולאחר מכן להעביר צלחת קינמון-סוכר רול מעיל.
מניחים dulce de leche, שוקולד צ ' יפס, מלח, חמאה בקערה בינונית ומיקרוגל 1 עד 2 דקות, עד שבבי נמסים, עוצר מיקרוגל לערבב תערובת כל 20 שניות.