צ'וריסו, אבוקדו, ובית קברות ביצים עם מיונז צ' יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו, אבוקדו, ו Cemitas ביצה עם מיונז צ' יפוטלה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 114 גרם של שומן, וסך הכל 1461 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 168 אוהדים. אם יש לך אבוקדו, ביצים, נקניק צ'וריסו מקסיקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגרים עוף-צ'וריסו עם מיונז אבוקדו, כריכי עוף אנצ'ו עם מיונז אבוקדו וצ' יפוטלה, ו כריך שרימפס חריף עם מיונז אבוקדו צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את המיונז, מיץ ליים, פלפל צ ' יפוטלה, ורוטב adobo בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מניחים מחבת גדולה, לא מקל מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
3
מוסיף את צ 'וריסו למחבת, לשבור אותו עם כף עץ, ומבשלים עד צ' וריסו מחומם דרך, 3 עד 5 דקות. לגרד את צ ' וריסו מתוך המחבת ולהעביר מגש גדול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוז מוסקט טחון או
4
להחזיר את המחבת לחום בינוני, ולאחר מכן לפצח שתי ביצים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים את הביצים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמונים עדיין נוזליים, 3 עד 4 דקות. לא צריך להיות מספיק שומן עזב את צ ' וריסו כדי לשמור על הביצים מלהידבק. בזהירות להעביר את הביצים מגש גדול אחר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
זנים של פטריות
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
חותכים את לחמניות cemita במחצית לרוחב, ואז למרוח את מיונז chipotle על כל אחד החצאים. באותה מידה להפיץ את נקניק צ ' וריסו בין שני החצאים התחתונים של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסו
שמן פלפל
מים נוספים
עד 8 שזיפים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
7
שכבה של הגבינה, החסה, העגבניות והאבוקדו על גבי הצ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8
מניחים ביצה על כל חצי תחתון, ולאחר מכן העליון את הכריך עם החצאים העליונים הנותרים.