צ'וריסו בישול איטי, פקאן ומילוי צ' דר
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: צ'וריסו בישול איטי, פקאן ומילוי צ' דר, בישול איטי של מילוי פקאן חמוציות, ו בישול איטי לפצל מרק אפונה עם צ'וריסו.
הוראות
מבשלים נקניק, בצל וסלרי במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז.
מניחים תערובת נקניק, מלית פירורים, חמאה, מרווה ופלפל ב 4 - עד 5-ליטר סיר איטי.
יוצקים מרק על תערובת; לזרוק לשלב. כיסוי ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 3 שעות עד 3 שעות 30 דקות. מערבבים בעדינות גבינה ופקאנים.
מגישים מלית, או להתחמם בסיר איטי עד 1 שעה. או להשתמש במתכון הזה כדי למלא דרום מערב טורקיה או טורקיה 12-14 קילו אחד. ראה את וריאציה עצות מן המטבחים.