צ'וריסו ומילוי זית ירוק
צ'וריסו ומילוי זית ירוק עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Queso Fundido con Chorizo ורדה Y Rajas (גבינה מותכת עם צ'וריסו ירוק רצועות פלפל קלוי), ניוקי זית ירוק עם רוטב זית ירוק, ו צ'וריסו לחם תירס מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 135°. מסדרים קוביות לחם על תבנית אפייה ואופים עד יבש לחלוטין, כ 45 דקות, ולאחר מכן מעבירים לקערה גדולה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים חמאה וצ ' וריסו ומבשלים עד שהנקניק פריך והשומן אדמדם/כתום. מערבבים בפפריקה, רוזמרין, ובצל, ואז לבשל עד בצל להפוך שקוף. מערבבים שום וזיתים ומבשלים דקה אחת עד ריחני.
להוסיף מלאי זעפרן. מערבבים לשלב, ואז להביא תערובת לרתיחה.
בואו לבשל במשך חמש דקות בבית רתיחה חשופה עבור טעמים להתיך.
מוסיפים מלח וסוכר לפי הצורך.
יוצקים תערובת מרק על קוביות לחם בקערת ערבוב ולזרוק עם מרית עד בשילוב היטב.
העברת תערובת לתבנית אפייה 9 על 13, הפצה קלה באופן שווה; לא לארוז.
אופים במשך 30 דקות או עד העליון הוא השחמה היטב אבל המרכז הוא עדיין לח.