קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

צ'וריסו ממולא בטטה קליפות עם שומשום שחור בייקון פריך

צ'וריסו ממולא בטטה קליפות עם שומשום שחור בייקון פריך
צ'וריסו ממולא קליפות בטטה עם שומשום שחור בייקון פריך נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו בטטות, כוסברה, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שומשום שחור בייקון פריך, חטיפי סופרבול: עורות תפוחי אדמה מתוקים אבוקדו צ'וריסו, ו פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים ולאחר מכן לדקור כל פקעת בכל רחבי בסכין כך קיטור יכול לשחרר בזמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על קלף מצופה גיליון אפייה מעוטר ומבשלים עד במכרז, כ 45-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הסר מהתנור ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.In קערה קטנה, מערבבים את המלח הכשר, קינמון, אבקת צ ' ילי, כמון, קאיין טחון ופלפל סדוק.בזהירות לחתוך כל בטטה מקורר אחד לחצי לאורכו. באמצעות כף קטנה, לגרוף את הפנים, להעביר אותו לקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים חלק מתערובת התבלינים לתוך כל עורות תפוחי אדמה מתוקים חלולים. אולי לא תשתמש בהכל. להחזיר את העורות לתנור כדי המשרד, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.בינתיים, להסיר את צ ' וריסו מן התרמילים. זרוק את התרמילים ולבשל את צ ' וריסו במחבת גדולה מעל סט מעל חום בינוני עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוסיפים כ -1 כוס של הבטטה השמורה לצ ' וריסו ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
הסר מהחום. שמור את הבטטה הנותרת לשימוש נוסף.בזהירות כפית את תערובת צ ' וריסו-בטטה בחזרה לתוך קליפות בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
8
מפזרים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
אופים 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים חם מעוטר עם בייקון שומשום פריך, שמנת חמוצה, וכוסברה. מצא מתכון בייקון שומשום שחור שביר כאן.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת