צ'וריסו ממולא בטטה קליפות עם שומשום שחור בייקון פריך
צ'וריסו ממולא קליפות בטטה עם שומשום שחור בייקון פריך נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו בטטות, כוסברה, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שומשום שחור בייקון פריך, חטיפי סופרבול: עורות תפוחי אדמה מתוקים אבוקדו צ'וריסו, ו פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים ולאחר מכן לדקור כל פקעת בכל רחבי בסכין כך קיטור יכול לשחרר בזמן האפייה.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על קלף מצופה גיליון אפייה מעוטר ומבשלים עד במכרז, כ 45-50 דקות.
הסר מהתנור ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.In קערה קטנה, מערבבים את המלח הכשר, קינמון, אבקת צ ' ילי, כמון, קאיין טחון ופלפל סדוק.בזהירות לחתוך כל בטטה מקורר אחד לחצי לאורכו. באמצעות כף קטנה, לגרוף את הפנים, להעביר אותו לקערת ערבוב בינונית.
מפזרים חלק מתערובת התבלינים לתוך כל עורות תפוחי אדמה מתוקים חלולים. אולי לא תשתמש בהכל. להחזיר את העורות לתנור כדי המשרד, על 6 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.בינתיים, להסיר את צ ' וריסו מן התרמילים. זרוק את התרמילים ולבשל את צ ' וריסו במחבת גדולה מעל סט מעל חום בינוני עד השחמה היטב.
מוסיפים כ -1 כוס של הבטטה השמורה לצ ' וריסו ומערבבים עד לשלב טוב.
הסר מהחום. שמור את הבטטה הנותרת לשימוש נוסף.בזהירות כפית את תערובת צ ' וריסו-בטטה בחזרה לתוך קליפות בטטה.
מגישים חם מעוטר עם בייקון שומשום פריך, שמנת חמוצה, וכוסברה. מצא מתכון בייקון שומשום שחור שביר כאן.