קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים

צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים
צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, פלפלים, מלח ים ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 81%. נסו פלפלים ממולאים עוף קינואה בסגנון יווני, תפוחי אדמה עם פלפלים וצ'וריסו, ו צ'וריסו ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את קוביות הבצל ומלח הים לפי הטעם; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התקרמל לחום עמוק, כ -15 דקות. לאחר קרמל, יוצקים 6 כוסות ציר עוף ואת הקינואה; מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הנקניקיות מכל הצדדים בשמן החם, ואז מוציאים וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחזירים את הנקניקיה למחבת, וממשיכים לבשל עד להשחמה מכל הצדדים וכבר לא ורודים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר לניקוז על צלחת מרופדת במגבת נייר, ושמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מנמיכים את האש לבינונית, ומערבבים את הבצל הפרוס לשמן שנותר במחבת. מבשלים עד ששולי הבצל מתחילים להפוך לצבע זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום, ומבשלים 1 דקה יותר. מתבלים בפפריקה ובכמון, ואז מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים, הפלפלים הצהובים, פלפלי צ ' ילה פובלנו ו -1 כוס ציר עוף. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שהפלפלים מתרככים, והתערובת מצטמצמת ומתעבה, 10 עד 15 דקות. מחזירים את הנקניקיה למחבת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל וממשיכים לבשל עד שהנקניקייה חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים מעל מצע קינואה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות