קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים

צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים
צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, פלפלים, מלח ים ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 81%. נסו פלפלים ממולאים עוף קינואה בסגנון יווני, תפוחי אדמה עם פלפלים וצ'וריסו, ו צ'וריסו ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את קוביות הבצל ומלח הים לפי הטעם; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התקרמל לחום עמוק, כ -15 דקות. לאחר קרמל, יוצקים 6 כוסות ציר עוף ואת הקינואה; מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הנקניקיות מכל הצדדים בשמן החם, ואז מוציאים וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחזירים את הנקניקיה למחבת, וממשיכים לבשל עד להשחמה מכל הצדדים וכבר לא ורודים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר לניקוז על צלחת מרופדת במגבת נייר, ושמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מנמיכים את האש לבינונית, ומערבבים את הבצל הפרוס לשמן שנותר במחבת. מבשלים עד ששולי הבצל מתחילים להפוך לצבע זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השום, ומבשלים 1 דקה יותר. מתבלים בפפריקה ובכמון, ואז מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים, הפלפלים הצהובים, פלפלי צ ' ילה פובלנו ו -1 כוס ציר עוף. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שהפלפלים מתרככים, והתערובת מצטמצמת ומתעבה, 10 עד 15 דקות. מחזירים את הנקניקיה למחבת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל וממשיכים לבשל עד שהנקניקייה חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים מעל מצע קינואה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות