קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים

צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים
צ'וריסו עוף על קינואה עם פלפלים נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, פלפלים, מלח ים ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 81%. נסו פלפלים ממולאים עוף קינואה בסגנון יווני, תפוחי אדמה עם פלפלים וצ'וריסו, ו צ'וריסו ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את קוביות הבצל ומלח הים לפי הטעם; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התקרמל לחום עמוק, כ -15 דקות. לאחר קרמל, יוצקים 6 כוסות ציר עוף ואת הקינואה; מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הנקניקיות מכל הצדדים בשמן החם, ואז מוציאים וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחזירים את הנקניקיה למחבת, וממשיכים לבשל עד להשחמה מכל הצדדים וכבר לא ורודים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר לניקוז על צלחת מרופדת במגבת נייר, ושמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מנמיכים את האש לבינונית, ומערבבים את הבצל הפרוס לשמן שנותר במחבת. מבשלים עד ששולי הבצל מתחילים להפוך לצבע זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום, ומבשלים 1 דקה יותר. מתבלים בפפריקה ובכמון, ואז מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים, הפלפלים הצהובים, פלפלי צ ' ילה פובלנו ו -1 כוס ציר עוף. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שהפלפלים מתרככים, והתערובת מצטמצמת ומתעבה, 10 עד 15 דקות. מחזירים את הנקניקיה למחבת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל וממשיכים לבשל עד שהנקניקייה חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים מעל מצע קינואה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות