צ'יזבורגר הודו קציץ בשר
גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, אבקת שום, עוד הודו טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צ'יזבורגר קציץ בשר פאי, צ'יזבורגר קציץ בשר, ו צ'יזבורגר קציץ בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים בייקון טורקיה עד להשחמה פריך, על 5 דקות לכל צד.
לנקז בייקון על מגבות נייר; להתפורר כאשר מגניב.
מערבבים בייקון מבושל עם הודו טחון, גבינת צ 'דר, ביצה, בצל, לחם צרפתי מתפורר, רוטב ווסטרשייר, אבקת שום ופלפל שחור; להפוך את תערובת קציץ בשר הודו לתבנית אפייה 9x13 אינץ' וליצור צורת כיכר באמצע המנה.
מערבבים קטשופ, חרדל צהוב, וסוכר חום יחד בקערה, ערבוב כדי לפזר סוכר חום.
מורחים את התערובת על כיכר טורקיה.
אופים את קציץ ההודו בתנור שחומם מראש עד שהמיצים מתפזרים, כיכר כבר לא ורודה באמצע, ומדחום בשר שקורא מיד מוכנס לחלק העבה ביותר של הכיכר קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות F), 45 דקות עד 1 שעה.