צ'יזבורגרים צ' ילי טעון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צ'יזבורגרים צ' ילי עמוסים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1174 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. לכו לחנות ואספו בשר בקר טחון, מלח ופלפל כשר, צ'ילי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'יזבורגרים צ' ילי, צ'יזבורגרים צ' ילי אהובים, ו צ'יזבורגרים צ' ילי ארבעה.
הוראות
הכן את טבעות הבצל כפי שהתווית מכוונת; להתחמם. בינתיים מחממים גריל לגובה בינוני. יוצרים את הבקר לארבע קציצות של 6 אונקיות, בעובי של כ-3/4 אינץ'; לחץ על מרכז כל קציצה עם האגודל כדי ליצור כניסה בעומק 1/2 אינץ'. מתבלים את הקציצות משני הצדדים במלח ופלפל. מברישים קלות את סורגי הגריל בשמן צמחי, ואז צולים את הקציצות, הזחה-כלפי מעלה, עד לסימון בתחתית, כ -5 דקות. הופכים ומבשלים עד שהם מסומנים ומעט יציבים, כ -3 דקות נוספות לתועלת בינונית. במהלך הרגע האחרון של הצלייה, מעל כל קציצה עם פרוסת גבינה.
מוציאים את הקציצות לצלחת ומניחים לנוח 5 דקות. גריל לחמניות, לחתוך בצד למטה, עד קלוי קלות, על 1 דקה. מעל את תחתית הלחמנייה עם קציצות ההמבורגר, טבעות הצ ' ילי והבצל.
מזלפים את רוטב הברביקיו ואז מכסים עם צמרות הלחמנייה.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
מרלו, מלבק וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור צ ' יזבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. ניקל & ניקל האריס כרם מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![ניקל & ניקל האריס ויניארד מרלו]()
ניקל & ניקל האריס ויניארד מרלו
כרם האריס ממוקם במערב אוקוויל,ממזרח לכרם הברזל. חמישה דונמים של ניקל וניקל מורכבים משני בלוקים המציעים חשיפה דרומית ואדמה של טיט חרס חצץ. מעברי דילול מאפשרים לכל אשכול לתלות בחופשיות, לייעל את מערכת הסורג ולנצל את האקלים החם כדי להגיע לבגרות מלאה.האריס מרלו עקבי מאוד מבציר לבציר, והיין הזה אינו יוצא מן הכלל. פירות יער ושזיפים יפים משתלבים בטעמים של מרווה, סיגר, אדמה ועשב מיובש. לבציר הזה יש אלמנט מאובק מושך והאלון מוסיף שמץ של פחם. המרקם המשיי והטאנינים העגולים נושאים את הטעמים הללו לגימור ארוך ומאוזן.