קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צ'יינה טאון מאודה וברווז צלוי

צ'יינה טאון מאודה וברווז צלוי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צ'יינה טאון מאודה וברווז קלוי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2019 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 179 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך דבש, מלח, זנגביל גדול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: ברווז מעושן עם לחמניות מאודות סיניות, ברווז צלוי עם קומפוט פירות קלויים, ו חזה ברווז צלוי במחבת.

הוראות

1
ברווז הוא ידוע לשמצה ציפור שומן, כדי להפחית את השומן ולייצר עור פריך, להתחיל על ידי זמירה עודף שומן מן הצוואר והגוף. יש לשטוף את הברווז, מבפנים ומבחוץ, ולייבש ביסודיות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
מערבבים את חמשת התבלינים הסיניים, סוכר ומלח בקערה קטנה. שפשף את תערובת התבלינים על כל הברווז, מבפנים ומבחוץ. מלח ואבקת חמישה תבלינים עושה מרינדה יבשה ריחנית, אשר שואבת חלק מהלחות מן הברווז, כך התבלינים לחדור. למלא את חלל הברווז עם ארומטיקה: זנגביל, שום, בצל ירוק, קליפת מנדרינה. מקפלים את קצות הכנפיים בחזרה מתחת לברווז וקושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח. לתקוע את שד הברווז כמה פעמים, חודר את העור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
חזה ברווזחזה ברווז
מנדרינהמנדרינה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
תבליניםתבלינים
סוכרסוכר
ברווז שלםברווז שלם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
קערהקערה
3
מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל 2 מבערים ולמלא עם 2 אינץ ' של מים, להפוך את החום בינוני. הגדר להכניס V-rack בתוך המחבת ולהניח את הברווז על המדף, השד בצד למעלה. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום. קיטור הברווז במשך 45 דקות, בדיקת מפלס המים מעת לעת. אידוי הברווז הראשון ממיס חלק מהשומן ומכווץ את העור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
4
בסיר קטן לשלב את החומץ, דבש, ורוטב סויה על אש נמוכה. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות עד עבה. הברווז יהיה לכה עם זיגוג מתוק, אשר caramelizes במהלך צלייה, מה שהופך את העור פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
זיגוגזיגוג
דבשדבש
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
קח את רדיד הברווז, להסיר את המדף עם הברווז, ושופכים את המים ואת כל השומן כי יש שניתנו החוצה (זה נהדר להשתמש מנות אחרות כמו אורז מטוגן.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
שים את המתלה עם הברווז בחזרה בתוך מחבת הצלייה. למרוח את הברווז בתערובת חומץ, עד שכל העור מצופה לחלוטין בזיגוג. תכניס את הכל לתנור. צולה את הברווז במשך 1 שעה, צולה מעת לעת עם כל זיגוג שנותר להגדיר בצבע מהגוני עמוק. תהדק את השד בנייר כסף אם יהיה חשוך מדי. הרגליים יתנדנדו בקלות כאשר זה נעשה. לגלף ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
זיגוגזיגוג
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור