צ'ילה בטטה מק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -32 דקות. אם יש לכם פלפל, כוסברה, צ'וריסו מקסיקני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, תפוחי אדמה מתוקים אפויים ופלחי צ'ילה, ו טמאלה בטטה מתובל בצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג; מניחים על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
3
אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב מעט; לקלף מחית בקערה גדולה. מערבבים בחלב ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך גבינה).
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Marques de Caceres קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.