צ'ילה וצלוי בשר בקר צלי טאקו בריסקט
צ'ילה וטאקו בשר בקר קלוי שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך עלי כוסברה, פלחי לימון, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו סלט שרימפס טאקו רך עם צ'ילה וויניגרט שום קלוי, טאקו בשר רך עם שמנת אבוקדו שום סלסה אספרגוס קלוי, ו איטיים לבישול בשר בריסקט טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של בשר עם מלח ופלפל.
בבישול איטי, מוסיפים בשר בקר, 1/2 כוס רוטב הבישול והבצל. (מילואים הנותרים רוטב בישול בסיר 1-ליטר.) לכסות; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות או עד בשר הוא מאוד רך.
הסר בשר מן בישול איטי; לגרוס עם 2 מזלגות. שמור 1/2 כוס נוזל בשר בבישול איטי; להשליך נוזל שנותר.
רוטב בישול שמור חום מעל חום בינוני-גבוה כדי רותח.
מוסיפים בשר בחזרה לבישול איטי, ורוטב רסס מחומם על בשר בקר. כפית על תערובת 1/3 כוס על כל טורטייה. מעל כל אחד עם עגבניות, עלי כוסברה וסיד סיד.