קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

צ'ילה וצלוי בשר בקר צלי טאקו בריסקט

צ'ילה וצלוי בשר בקר צלי טאקו בריסקט
צ'ילה וטאקו בשר בקר קלוי שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך עלי כוסברה, פלחי לימון, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו סלט שרימפס טאקו רך עם צ'ילה וויניגרט שום קלוי, טאקו בשר רך עם שמנת אבוקדו שום סלסה אספרגוס קלוי, ו איטיים לבישול בשר בריסקט טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מפזרים את שני הצדדים של בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בבישול איטי, מוסיפים בשר בקר, 1/2 כוס רוטב הבישול והבצל. (מילואים הנותרים רוטב בישול בסיר 1-ליטר.) לכסות; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות או עד בשר הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר בשר מן בישול איטי; לגרוס עם 2 מזלגות. שמור 1/2 כוס נוזל בשר בבישול איטי; להשליך נוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
רוטב בישול שמור חום מעל חום בינוני-גבוה כדי רותח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מוסיפים בשר בחזרה לבישול איטי, ורוטב רסס מחומם על בשר בקר. כפית על תערובת 1/3 כוס על כל טורטייה. מעל כל אחד עם עגבניות, עלי כוסברה וסיד סיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
סיד טריזסיד טריז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס