צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מזוגג בדבש עם שני רטבים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, jalapeños, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו סלמון עם סויה-דבש ורטבים ווסאבי, סלמון מזוגג משמש-צ'ילה, ו סלמון מזוגג צ'ילה עם סלסה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מורחים את tomatillos על מחבת צלייה יחד עם חצי הבצל, כל 6 שיני שום ואת jalapeos. לזרוק עם 2 כפות של שמן העונה עם מלח ופלפל. צלוי במשך כ -35 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פפרונצ'יני, לקישוט
כמו פפיטאס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מעבירים את הירקות לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה קצוצה ו 2 כפות של דבש ודופק להתמזג. מתבלים את סלסת הטומטילו במלח ופלפל ועוברים לקערה. לשטוף את הבלנדר.
מברישים את הסלמון בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל את צד עור הדג למטה על חום גבוה בינוני עד פריך מאוד, על 3 דקות. מבשלים את הדגים על 3 הצדדים הנותרים רק עד חרוך קלות, 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
11
מברישים את הסלמון עם זיגוג צ ' ילה-דבש ועור גריל בצד עד קרמל קל, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
12
כפית סלסה tomatillo על צלחות ומעלה עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
מיונז, ועוד, לפי הצורך
13
מקשטים עם שמנת חמוצה וכוסברה ומגישים עם רוטב שעועית שחורה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.