צ'ילה עוף עם צ' יפס
המתכון צ'ילה עוף עם צ' יפס מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, אבקת צ'ילי, צ' יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צ'יפס אפוי עם פלפל צ' ילה וכוסברה, צ'יפס אפוי עם פלפל צ' ילה וכוסברה, ו אדום צ'ילה מלח וכוסברה קטשופ לצ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העור בצד poblanos על מחבת מרופד בנייר כסף; מטגן עד חרוך, על 5 דקות.
להעביר לקערה, לכסות ולתת לשבת על 5 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות 1/2 אינץ'.
לשפשף את שני הצדדים של העוף עם אבקת צ ' ילי ומלח לפי הטעם.
חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל את העוף עד השחמה, כ -30 שניות לכל צד.
מוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית למחבת, ואז לבשל את הבצל עד שהתרכך ושחמה, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את poblanos ושום. לכסות ולבשל 5 דקות.
בינתיים, לבשל את הצ ' יפס כמו התווית מפנה.
חותכים את העוף לרצועות 1/2 אינץ ' ומוסיפים למחבת יחד עם השמנת. לבשל, חשופה, עד העוף מבושל דרך הרוטב מתעבה, על 5 דקות. מחלקים את הצ ' יפס בין צלחות כפית עוף ורוטב על גבי.
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.
למנה: קלוריות 761; שומן 48 גרם (רווי 17 גרם); כולסטרול 127 מ "ג; נתרן 474 מ" ג; פחמימות 50 גרם; סיבים 5 גרם; חלבון 32 גרם