זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך עגבניות, קישואים, תאו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ילי בסגנון טקסס, ו צ'ילי בסגנון טקסס.
הוראות
1
להשרות שעועית במים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
2
לנקז ולשטוף.
3
בסיר גדול, לשלב שעועית עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 1 עד 2 שעות, עד מכרז. ברגע שהפולים ספגו את רוב המים, ומתחילים לרכך, מתבלים באבקת צ ' ילה, פתיתי פלפל אדומים, חלפיניו, מלח ופלפל. שמור את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
תוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מטגנים את הבצל ואת הפלפלים במשך 3 דקות. מערבבים בקוביות קישואים, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות וסלסה. מתבלים עם זרעי חלפיניו ורוטב צ ' ילי, מערבבים היטב ומשאירים על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De Ajo
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מניחים בשר תאו טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
ביזון טחון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסננים עודף שומן. מערבבים באפלו ותערובת ירקות לתוך שעועית. המשך להתבשל במשך 1 שעה.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cava Mestres Reserva Brut 1312. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.