קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

צ'ילי באפלו בסגנון מערב טקסס

צ'ילי באפלו בסגנון מערב טקסס
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך עגבניות, קישואים, תאו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ילי בסגנון טקסס, ו צ'ילי בסגנון טקסס.

הוראות

1
להשרות שעועית במים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
לנקז ולשטוף.
3
בסיר גדול, לשלב שעועית עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 1 עד 2 שעות, עד מכרז. ברגע שהפולים ספגו את רוב המים, ומתחילים לרכך, מתבלים באבקת צ ' ילה, פתיתי פלפל אדומים, חלפיניו, מלח ופלפל. שמור את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מטגנים את הבצל ואת הפלפלים במשך 3 דקות. מערבבים בקוביות קישואים, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות וסלסה. מתבלים עם זרעי חלפיניו ורוטב צ ' ילי, מערבבים היטב ומשאירים על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Dientes De AjoDientes De Ajo
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מניחים בשר תאו טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
ביזון טחוןביזון טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מסננים עודף שומן. מערבבים באפלו ותערובת ירקות לתוך שעועית. המשך להתבשל במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ביזוןביזון
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cava Mestres Reserva Brut 1312. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.