צ'ילי דלעת צמחוני
צ'ילי דלעת צמחוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת תיבול צ'ילי, מרק עגבניות מרוכז, תערובת רביכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. וזה נהדר. מתכונים דומים: שעועית צמחונית וצ'ילי דלעת, תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 3-צמחוני קינואה צ' ילי + תפריט שבועי, ו צ'ילי צמחוני.
הוראות
מניחים שעועית שחורה לתוך קערה גדולה לכסות עם כמה סנטימטרים מים קרים; לתת להשרות 8 שעות ללילה.
מסננים ושוטפים שעועית ביסודיות; מניחים בסיר גדול. מכסים עם 1 אינץ ' של מים; להוסיף עדשים. מביאים תערובת לרתיחה; מערבבים בתערובת roux עד משולב באופן מלא. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד שעועית מכרז, על 30 דקות.
מניחים פלפל קצוץ בקערה בטוחה במיקרוגל; לבשל במיקרוגל עד רך מעט, 30 עד 60 שניות. מערבבים פלפל, מרק עגבניות, מחית דלעת, תערובת תיבול צ ' ילי, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ואבקת בצל לתערובת שעועית. כיסוי ומבשלים עד טעמים מעורבבים, כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם.