המתכון צ'ילי הבהלה לזהב מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. יש מרק זה 221 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך בצל, מים, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: הבהלה לזהב, הבהלה לזהב, ו תערובת צ'אקס בהלה זהב.
הוראות
1
מחממים סיר גדול ולא מקל על חום בינוני גבוה, ומוסיפים את הבצל והפלפל. Sauté עד הבצל הוא שקוף והפלפל רך, על 7-9 דקות. (אתה יכול להוסיף קצת מים כדי למנוע דבק.)
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את השום ואת sauté במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב כדי לצפות את הירקות. מערבבים את העגבניות (ואת המיץ שלהם), מים, סקווש, מלח ופלפל. מכסים ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוף
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיף את השעועית, ולהתאים את התבלינים, במידת צורך. מכסים ומבשלים עד הסקווש הוא רך אבל לא מתפרק (כ 40 דקות).